hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Programtippek
  • Másszon fel a Somló-hegyre és jutalmazza meg magát a hegy tetején fáradságaiért egy pohár jó borral.
  • Kenuzzon, kajakozzon vagy horgásszon a Rábán, Magyarország egyik legfontosabb folyóján vagy válassza a homokos folyópartot és mártózzon meg a vízben vagy napozzon.
  • Ha kultúrára vágyik, tekintse meg egy kirándulás keretében a szombathelyi román kori emlékeket, a régészeti ásatásokat Velemben vagy a kőszegi történelmi várat, amely 1532-ben ellenállt a törökök ostromának.
  • Kerékpárra fel! Tekintse meg a környék látnivalóit, vagy gyönyörködjön a környező táj szépségében két kerékről:kerékpár térkép itt letölthető

Felnőttjátszótér Bükfürdőn 

Az egészséges élet, a mozgás öröme mindenkinek jár. A bükfürdői Sportparkban 12 db egyedülálló kültéri fitness gép várja a mozgás szerelmeseit, illetve 2012 nyarától új eszközök kerültek telepítésre, melyek a mozgásukban korlátozottaknak is aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. Ez a különleges lehetőség mindenkinek szól, aki már kinőtt a gyermek játszóterek eszközeiből, de szabad levegőn szeretne hasznosan időt tölteni. A felnőtt fiatalokat mozgásra / sportra ösztönzi, a szülőket példamutatásra sarkallja, az idősek számára veszélytelen, új programot kínáló lehetőség. A kar-, láb- és csípő izmait kíméletesen megmozgató gépeken a fiataltól az idősig tehát mindenki kedvére tornázhat.
A felnőtt játszótér olyan hasznos időtöltést kínál, ami az egészségtudatos életmód felé orientál.

Szerdától szombatig délutánonként animátorok vezetésével különböző ingyenes sportprogramokon vehetnek részt ugyanitt! Várjuk az egész családot a Sportparkba!

Időpont / nyitva tartás: egész évben nyitva   
Helyszín: bükfürdői Sportpark  


ÖKOkalandok Bükfürdőn

Az ÖKOkaland során megismerheted a Répce menti vidék növény- és állatvilágát, két keréken vagy két lábon felfedezheted a környék varázslatos tájait, megsimogathatod a „büki baglyot” és úgy repülhetsz át a vidék fölött, akár egy madár. Csak arra vigyázz, hogy miközben mezítláb sétálsz a helyi mókuscsaládok kedvenc lakóhelyén, könnyen eggyé válhatsz a természettel! Nincs más dolgod, mint letölteni az Ökoitinert és Ökotérképet és már indulhat is a kaland.
Csapatoknak az információs irodáink egyikében adunk Ökoitinert és Ökotérképet is, de kérjük, előre jelezzétek részvételi szándékotokat a játékban az info@visitbuk.hu email címen.

Időpont / nyitva tartás: egész évben nyitva
Helyszín: Répce menti vidék

Program
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X