hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Csehország

Pihenjen úgy, mint a királyok: szállás Csehország egyik legismertebb gyógyüdülőjén!

Lépjen Ön is a hírességek nyomdokaiba, gyógyuljon és kapcsolódjon ki Marienbad elbűvölő városában!

Nyugat-Csehország világszerte kedvelt kisvárosa több mint 40 gyógyforrásának (pl. Kereszt-, Rudolf-, Erdei és Ferdinánd-forrás) köszönheti népszerűségét. Az ásványi anyagokban gazdag, magas szén-dioxid tartalmú víz számos betegség gyógyításánál alkalmazható. A fürdő- és ivókúrák segítenek a vese-, légzőszervi-, mozgásszervi-, nőgyógyászati- és bőrproblémák kezelésében. Emellett a gyógyiszapot és a gyógygázt is sikerrel alkalmazzák az egészségmegőrzésben.

A városkát a 19. század folyamán sok híresség látogatta meg, így például a nagy német költő Goethe, a zeneszerző Chopin, kinek tiszteletére minden évben zenei fesztivált rendeznek, VII. Edward angol király vagy az Osztrák-Magyar Monarchia császára, I. Ferenc József. Említésre méltó személy még Marienbad történetében Wenzel Skalník, a kor híres kertésze, akinek Marienbad egyedülállóan sok, szép és gondozott parkját köszönheti.

Próbálja ki, milyen a Danubius szállás Csehország történelmi hangulatú gyógyüdülőjében, ahol kilenc különleges hotelből választhat! Elegáns környezetben a tradicionális fürdőélmény mellett komplex gyógykezeléseket, pihentető masszázst, és egyéb szépségápolási szolgáltatást talál nálunk.

 

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X